Onze werkwijze | Realiseer meer inzichten en succes met een Agile werkwijze

 Wij werken Agile waarbij inzichten in de praktijk aangescherpt worden en anticiperen op nieuwe inzichten die ontstaan. Wij kunnen projecten snel aanpassen aan veranderde situaties of wensen. Je kunt niet alles van tevoren voorspellen. Het is de filosofie van 'zien-voelen-veranderen'. Het project wordt opgedeeld in kleinere succesvolle projecten. Slagvaardig wordt er gewerkt aan resultaten. Het is beter om snel met kleinere stappen te slagen in plaats van lange implementaties die met regelmaat mislukken. Voor Salesforce ontwikkeling en implementaties hanteert CloudtoShare het 4D model bestaande uit 4 fasen Discovery, Design, Develop en Deploy.

Discovery

Laten we een diepe duik nemen in uw organisatie, strategie, team, KPI's en uw gebruikers. In de ontdekkingsfase zullen we veel gebruikersinzichten genereren en ervoor zorgen dat we echt aansluiten bij uw bedrijf.

Salesforce Consultant

Design

Met user stories ontwerpen wij oplossingen rond uw gebruikers en lossen gebruikersproblemen op een creatieve manier op. Dit is meer dan alleen reageren op uw business requirements. 

Develop

Wij ontwikkelen met een methode die past bij uw team. Er zijn geweldige Agile-methoden zoals Scrum en Kanban. Maar het begint allemaal met de mensen en hoe we onze visie samenbrengen en uitvoeren.

Salesforce Development

Deploy

Wij zorgen voor alle details. Het gaat er niet alleen om uit te leggen hoe het werkt en om op het juiste moment te leveren. Het gaat ook over checklists en ervoor zorgen dat alles gerealiseerd is.

Salesforce Implementatie

Salesforce Project Management

Werk en flow visualiseren

Het visualiseren van het werk en de proces stappen maken het eenvoudig om samen te werken.  Een ieder ziet immers wat er gedaan wordt en in welke processtap het werk zich bevindt. Deze KANBAN methodiek is eenvoudig in te passen in iedere organisatie. De kracht zit in visualisatie en transparantie. Wij werken met het software ontwikkeltool Jira waardoor teamleden real time verbonden zijn met elkaar. Je hoeft niet te wachten tot de volgende meeting, je kunt direct verder met het werk doordat je 24-7 geconnect bent.


Salesforce Development

Met sprints kort op de bal spelen

Wij monitoren uw project met uw stakeholders en wij werken met multidisciplinaire teams. Met Sprints blijven wij kort op de bal met regelmatige reviews. Elke keer kijken wij samen of we nog steeds op de goede weg zijn. Wij verbeteren snel én werken met inzichten uit de dagelijkse praktijk. De feedback van de gebruiker en de klant is essentieel om aanpassingen te kunnen doen. We ondersteunen u in elke fase van uw proces, van ontdekking tot implementatie. Wij streven naar een continu verbeterproces om te komen tot een hoog kwalitatief service niveau.