Meer Resultaat met Project Services

Wij helpen organisaties met Agile Project Services de klantervaring te verbeteren en het beste resultaat te halen uit technologie, CRM en Salesforce. Dit betreft de uitrol van nieuwe Cloud Solutions, Salesforce Platforms, verbeteringen aan bestaande Salesforce Platforms en integraties met IT-applicaties.  We lossen uw resource issues flexibel op. 

 

Salesforce Consultant

Discovery

Wij verdiepen ons in uw organisatie, strategie, team, KPI's en uw gebruikers. Wij generen inzichten, plannen en zorgen voor de juiste aansluiting bij uw organisatie en doelstellingen.

 

Design

Met user stories ontwerpen wij oplossingen voor uw gebruikers en lossen gebruikers issues op een creatieve manier op. Dit is meer dan alleen reageren op uw business requirements. 

 

Salesforce Development

Develop

Wij ontwikkelen en testen met een methode die past bij uw team. Wij zijn vertrouwd met Agile-methoden zoals Scrum en Kanban. Zodra de testresultaten groene vlaggen geven gaan wij uw levering voorbereiden.

 

Salesforce Implementatie

Deploy

Wij zorgen voor alle details. Het gaat er niet alleen om uit te leggen hoe het werkt en om op het juiste moment te leveren. Het gaat ook over checklists en ervoor zorgen dat alles gerealiseerd is.


Realiseer succesvolle Projecten met een Agile werkwijze

 

Wij werken Agile waarbij inzichten in de praktijk aangescherpt worden en anticiperen op nieuwe inzichten die ontstaan. Wij kunnen projecten snel aanpassen aan veranderde situaties of wensen. Je kunt niet alles van tevoren voorspellen. Het is de filosofie van 'zien-voelen-veranderen'. Het project wordt opgedeeld in kleinere succesvolle projecten. Slagvaardig wordt er gewerkt aan resultaten.

 

Het is beter om snel met kleinere stappen te slagen in plaats van lange implementaties die met regelmaat mislukken. Voor Salesforce ontwikkeling en implementaties hanteert CloudtoShare het 4D model bestaande uit 4 fasen Discovery, Design, Develop en Deploy. Voor complexere projecten en/of organisaties worden de fasen verder uitgesplitst waar dit van belang is.

Salesforce Project Management

KANBAN

Het visualiseren van het werk en de proces stappen maken het eenvoudig om samen te werken.  Een ieder ziet immers wat er gedaan wordt en in welke processtap het werk zich bevindt. Deze KANBAN methodiek is eenvoudig in te passen in iedere organisatie. De kracht zit in visualisatie en transparantie. Wij werken met het software ontwikkeltool Jira waardoor teamleden real time verbonden zijn met elkaar. Je hoeft niet te wachten tot de volgende meeting, je kunt direct verder met het werk doordat je 24-7 geconnect bent.


Salesforce Development

SCRUM

Wij monitoren uw project met uw stakeholders en wij werken met multidisciplinaire Scrum teams. Met Sprints blijven wij kort op de bal met regelmatige Sprint reviews. Elke keer kijken wij samen of we nog steeds op de goede weg zijn. Wij verbeteren snel én werken met inzichten uit de dagelijkse praktijk. De feedback van de gebruiker en de klant is essentieel om aanpassingen te kunnen doen. We ondersteunen u in elke fase van uw proces, van ontdekking tot implementatie. Wij streven naar een continu verbeterproces om te komen tot een hoog kwalitatief service niveau.


 Danfoss

Danfoss is een global engineering company met haar hoofdkantoor in Denemarken. CloudtoShare heeft Agile coaching, projectmanagement en development services geleverd. Het project betreft de vervanging van verschillende legacy Salesforce en Siebel CRM-oplossingen door één Salesforce Sales Cloud & Salesforce CPQ oplossing. De global Salesforce-template is ontworpen in samenwerking met de bedrijfssegmenten Power Solutions, Climate Solutions en Drives. Het pilot project is uitgevoerd bij Danfoss Power Solutions in de landen Italië, Spanje en Portugal.