Customer Experience | Maak gebruik van externe inzichten van CRM experts

 Klanten verwachten dat u volledig op de hoogte bent waar het gaat om uw interacties met uw klanten. Met Cloudoplossingen worden silo's doorbroken en ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor optimalisatie van uw dienstverlening. Creëer een real time 360 ° beeld van uw klanten en geef uw klanten relevante informatie telkens wanneer zij verbinding maken met uw organisatie.

 

Maak gebruik van onze ervaring die zich uitstrekt over 25 jaar bedrijfservaring en diverse CRM systemen. Laat u inspireren door frisse externe inzichten en krijg advies van ervaren consultants. U krijgt digitale marketing, sales en IT-expertise met Salesforce als specialisatie, zowel met eindgebruikers als Salesforce Partners. Onze ervaring is opgebouwd bij zowel multinationals als bij MKB-organisaties in Europa en ver daarbuiten.

 

Veel ervaring met complexe infrastructuurprojecten op het gebied van IT, Telecom en Lighting. Specifieke referenties worden op verzoek verstrekt. U krijgt zakelijke advies- en project management services met frisse externe inzichten. Creëer groeistrategieën en realiseer implementaties die resulteren in klantensucces!