Customer Experience | Verbeter met Externe Inzichten en Best Practices

 

Maak gebruik van onze ervaring die zich uitstrekt over 25 jaar bedrijfservaring én diverse CRM systemen. Laat u inspireren door frisse externe inzichten en best practices. U krijgt digitale marketing, sales en IT-expertise met Salesforce als specialisatie, zowel met eindgebruikers als Salesforce Partners. Onze ervaring is opgebouwd bij zowel multinationals als bij MKB-organisaties in Europa en ver daarbuiten.

 

 

Volvo Financial Services

 Implementatie van een Service Cloud oplossing in EMEA. CloudtoShare heeft het project management uitgevoerd gericht op de executie van minimum viable product (MVP) Het project betreft het ontwikkelen van de global service template inclusief de uitrol van de twee Service Cloud pilot projecten in de landen Italy, het Verenigd Koningrijk en Ierland.

 

 Klanten verwachten dat u volledig op de hoogte bent waar het gaat om uw interacties met uw klanten. Met Cloudoplossingen worden silo's doorbroken en ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor optimalisatie van uw dienstverlening. Creëer een real time 360 ° beeld van uw klanten en geef uw klanten relevante informatie telkens wanneer zij verbinding maken met uw organisatie.

 

CloudtoShare heeft veel ervaring met complexe infrastructuurprojecten op het gebied van IT, Sales and Marketing. Specifieke referenties worden op verzoek verstrekt. U krijgt zakelijke advies- en project management services met frisse externe inzichten. Creëer groeistrategieën en realiseer implementaties die resulteren in klantensucces!