Meer resultaat met flexibele Salesforce expertise van CloudtoShare

Project Management

Heeft u onvoldoende capaciteit, mist u Salesforce expertise of heeft u andere drempels die remmend werken? CloudtoShare stimuleert uw projecten én organiseert expertise waar deze ontbreekt. Een flexibele manier van werken die continu wordt afgestemd op de dagelijkse praktijk in uw organisatie.

Solution Services

Wij zorgen ervoor dat we aansluiten bij uw organisatie. Wij willen graag meer weten over uw plannen en requirements. Wij zijn flexibel en werken met een budget. Wij voegen Salesforce expertise toe om de klus te klaren. Wij inspecteren de kwaliteit én stimuleren de oplevering van uw solutions.

Online Services

Wij helpen u ook met online services, waardoor u meer flexibiliteit en continuïteit krijgt. Cloudoplossingen zijn toegankelijk via internet, dus we zijn niet gebonden aan een locatie. Dit geeft meer flexibiliteit en ook interessante kostenvoordelen. We maken gebruik van de kracht van ons internationale Salesforce team. 

 


 

Admin Certifications: Salesforce Administrator, Advanced Administrator

Architect Certifications: Data Architecture & Management Designer, Sharing & Visibility Designer, Application Architect

Consultants Certifications: Community Cloud Consultant, Einstein Analytics and Discovery Consultant, Service Cloud Consultant, Sales Cloud Consultant

Developers Certifications: App Builder, Platform Developer I, Platform Developer II

Marketing Certifications: Salesforce Certified Marketing Cloud Email Specialist