Connect met onze Community

 

Kickstart jouw groeipad en ontwikkel met gelijkgestemde uit onze community. Wij helpen elkaar bij het ontwikkelen van kennis én bij de uitvoering van projecten! Wij werken met Trailhead, het e-learning programma van Salesforce. En wij werken hands on aan Salesforce oplossingen. Verhoog je waarde door het behalen van jouw persoonlijke Salesforce certificeringen. Wij realiseren als groep een sterkere positie door het delen van kennis op een flexibele wijze. Wij delen Salesforce kennis, ervaringen en vaardigheden met elkaar en met onze klanten. Onze community members versterken elkaar bij de ontwikkeling van ondernemerschap en de implementatie van projecten. 

 

Co-Development

Co-Development is niet alleen leuker. Het biedt ook meer mogelijkheden voor Salesforce ontwikkeling. Via kennisdeling werken flexibele professionals op nieuwe manieren samen vanuit een community gedreven onderneming.

Co-Projects

Co-Projects biedt extra capaciteit voor de ontwikkeling van innovatieve projecten. Wij bieden op maat meer mogelijkheden met Salesforce Professionals. Laat ons weten wat u graag wil bereiken. Wij bespreken het graag en maken uw business voorstel.

Coöperatie

Onze community is georganiseerd in een coöperatie. U kunt zonder zorgen zaken doen terwijl wij uw Salesforce-platform instellen voor uw unieke werkprocessen. Werk samen met  onze experts  zodat u zich u meer uw business kunt richten.