Over Ons

CloudtoShare

Innovatieve Cloud Technologie biedt nieuwe mogelijkheden om informatie te delen en werk te organiseren. Wij helpen u met flexibele services bij het implementeren van Salesforce CRM, wereldwijd de leider in Cloud gebaseerde CRM software. Wij verzorgen consultaties, support verzoeken en stimuleren uw project met expertise. Doe uw voordeel met onze expertise en ervaar het groeipotentieel.

Consultancy

 CloudtoShare beschikt over hoogwaardige Salesforce expertise die op een flexibele wijze gedeeld wordt via het consultancy bedrijf. In 2010 zijn wij gestart met Salesforce. Eerst als een Super User en al snel betrokken in Salesforce administratie, consultancy en project management. 

Oprichter

Patrick van Deursen is de oprichter van CloudtoShare. In  2010 gestart met een consultancy praktijk. Gecertificeerd als Salesforce consultant en met 25 jaar ervaring een specialisatie opgebouwd in digitale bedrijfsprocessen en Salesforce CRM. 

 

Development

CloudtoShare heeft een moderne en flexibele werkwijze ontwikkeld vanuit haar CloudtoShare community. Wij bieden u hoogwaardige services met het development bedrijf en hanteren continu verbetering. CloudtoShare is tevens verbonden met de wereldwijde Salesforce community.