Quick Start | Snel met Salesforce aan de slag

Salesforce CRM is een Cloud oplossing waarbij u direct online kunt starten. Het is mogelijk om direct aan de slag te gaan met de Salesforce CRM oplossingen zoals deze door Salesforce aangeboden worden. U krijgt bij Salesforce zelfs de mogelijkheid om Salesforce gratis uit te proberen. In de praktijk kiezen organisatie er vaak voor om Salesforce op maat in te stellen voor hun eigen organisatie. Iedere organisatie is namelijk net weer iets anders en heeft vaak ook specifieke werkprocessen. Bij een Quick start bieden wij u de mogelijkheid om een snelle start te maken met Salesforce. Wij bieden u het gewenste maatwerk waarbij u binnen enkele dagen aan de slag kunt.

Discovery

Discovery - Wij genereren inzichten tijdens een diepe duik in uw organisatie, strategie, gebruikers, business requirements en data. 

Design

Design - Met de inzichten ontwerpen wij hands on uw Salesforce platform. Het design wordt perfect afgestemd op uw organisatie.

Development

Development - Na de design sessie gaan wij aan de slag met het customizen van uw Salesforce platform. Hier wordt het maatwerk gerealiseerd.

Deployment

Deployment - Tijdens deze afsluitende fase brengen wij uw Salesforce platform live en trainen uw Salesforce gebruikers.


Salesforce wordt ingesteld voor uw organisatie en gebruikers in enkele dagen. U bent tijdens de Quick Start real time in verbinding met het Quik Start team en de activiteiten die plaatsvinden. Op een laagdrempelige én transparante wijze organiseren wij de communicatie met stakeholders en gebruikers van uw organisatie.