Salesforce Expertise

Sales Cloud

Met Sales Cloud werkt iedereen met dezelfde klantgegevens: professionals delen klantgegevens realtime en automatisch. Taken zoals het bijwerken van activiteiten, het toevoegen van klanten of het archiveren van e-mailcontacten met klanten kunnen snel en gemakkelijk vanaf elk aangesloten apparaat worden gedaan. Het verkoopproces is verbeterd omdat eenvoudige, terugkerende taken geautomatiseerd en gepersonaliseerd zijn. 

 

Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud is het krachtigste digitale marketingplatform ter wereld waarmee u op een geheel nieuwe manier in contact kunt blijven met klanten. U levert fantastische ervaringen, waar u uw klanten ook ontmoet: online, op straat of in een mobiele app. Met Marketing Cloud kunt u elke klantreis plannen, personaliseren en optimaliseren, waarbij uw communicatie realtime is en afgestemd is op wat uw klant wil. 

 

 

Salesforce Certified Cloud Consultants hebben ervaring met het implementeren van Salesforce Cloud-oplossingen. Deze professionals kunnen met succes Salesforce Cloud-oplossingen ontwerpen en implementeren die beheersbaar en schaalbaar zijn en die bijdragen aan langdurig klantensucces. Wij ondersteunen uw Cloud met Salesforce-expertise. Begin vandaag met ons te werken of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Service Cloud

Salesforce Service Cloud is een online klantenservicesoftware die gegevens van callcenters, online helpdesks, communities en sociale media verzamelt en integreert in één cloudapplicatie. Dus hoe uw klanten contact met u opnemen, u kunt reageren met een snelle en persoonlijke service, via elk kanaal en vanaf elk apparaat. Uw werknemers krijgen ondubbelzinnig inzicht.

 

 

Community Cloud

Creëer een community die perfect past bij uw organisatie. Een adembenemende, gebruikersvriendelijke omgeving die Community Cloud een interactieve uitbreiding van uw organisatie maakt. Salesforce Community Cloud verbindt klanten, partners en medewerkers met de informatie, apps en experts die ze nodig hebben om te beginnen. Community Cloud kan eenvoudig worden aangepast aan uw gewenste online klantervaring.

 

 

Cloud to Share levert Salesforce Administrator Services met gecertificeerde professionals. Een gecertificeerde Salesforce-professional maakt deel uit van de Salesforce-community voor gecertificeerde Salesforce-professionals. Het is een geweldige community waar Salesforce-professionals de mogelijkheid hebben om wereldwijd met elkaar te verbinden. De Salesforce-professionals delen hun kennis om het maximale uit het Salesforce-platform te halen.