CloudtoShare Services

Remote Support

CloudtoShare Support is er om u te helpen met ondersteuning op afstand. We werken met een prepaid-model. U krijgt 25 uur CloudtoShare ondersteuning. Het tarief is € 1.500 exclusief btw. Wij nodigen u uit om via de bestelknop te bestellen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor activering van Remote Support.

On Site Support

CloudtoShare support is er om u te helpen met ondersteuning bij u op locatie. We werken met een prepaid-model. U krijgt 25 uur CloudtoShare ondersteuning. Het tarief is € 2.000 ex BTW. We nodigen u uit om te bestellen via de bestelknop. Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor activering van On Site Support.


Een eenvoudige manier om met CloudtoShare te gaan werken. Het tarief voor CloudtoShare Remote Support is € 1.500 ex. BTW waarvoor u 25 uur CloudtoShare ondersteuning ontvangt die u binnen een jaar verbruikt. U betaalt elektronisch € 1.815, - incl. BTW zodra u uw bestelling heeft geplaatst via de bestelknop. U ontvangt een factuur voor uw administratie en urenregistratie voor de geleverde ondersteuning. Het is een eenvoudige en flexibele manier van werken.

Een eenvoudige manier om met Cloud to Share te gaan werken. Het tarief voor CloudtoShare Support is € 2.000 ex. BTW waarvoor u 25 uur Cloudto Share ondersteuning ontvangt die u binnen een jaar verbruikt. U betaalt elektronisch € 2.420, - incl. BTW zodra u de bestelling heeft geplaatst via de bestelknop. U ontvangt een factuur voor uw administratie en urenregistratie voor de geleverde ondersteuning. Het is een eenvoudige en flexibele manier van werken.


Consultatie

Een CloudtoShare consultatie wordt uitgevoerd op een nader te plannen werkdag bij uw organisatie. Doe uw voordeel met onze expertise en ervaar uw groeipotentieel. De prijs is € 500 exclusief btw. Wij nodigen u uit om te bestellen via de bestelknop. Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor uw Consultatie.

Project

Wij stimuleren uw project met Salesforce expertise. Wij bieden een flexibele manier van werken op maat ingericht naar uw projectbehoeften. Conform uw wens leggen wij onze afspraken schriftelijk vast. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen zodat wij uw project eerst kunnen bespreken.

 


Het tarief voor een CloudtoShare consultatie is € 500, - ex. BTW en wordt uitgevoerd op een nader te plannen werkdag bij uw organisatie. Er wordt elektronisch € 605, - incll. Btw in rekening gebracht bij het plaatsen van uw bestelling via de bestelknop. U ontvangt een factuur van CloudtoShare voor uw administratie en bevestiging van de afspraak voor de CloudtoShare Consultatie.

Het tarief voor CloudtoShare Project is afgestemd op uw situatie. Hier kunt u elektronisch uw aanbetaling realiseren zoals dat met u afgesproken is. U ontvangt een factuur voor uw administratie. Het project en de voorwaarden worden aan u bevestigd. Indien u dat wenst werken wij met tijdregistratieformulieren. Het is een flexibele manier van werken met Cloud toShare aangepast aan uw projectbehoeften. 


Plan uw Afspraak met CloudtoShare

Hieronder kunt u een belafspraak plannen met een consultant van CloudtoShare. Tijdens deze afspraak horen wij graag meer over wat u nodig heeft of wilt weten. En wij vertellen u natuurlijk graag meer over de services van CloudtoShare.