Solution Services inschakelen

Met Solution Services heeft u een extra mogelijkheid om expertise op te schakelen. Bijvoorbeeld bij een nieuw project of bij een verbetering van een bestaande oplossing. Een request for solution wordt door ons vertaald naar een solution proposal bestaande uit een solution, activiteitenlijst en tijdsinschatting. Indien gewenst implementeren wij vervolgens uw oplossing. Connect en ontdek zelf wat wij voor u kunnen doen met solution services. 

 Patrick:" De afgelopen 25 jaar heb ik met diverse CRM systemen gewerkt vanuit diverse rollen. In 2010 ben ik gestart met Salesforce en heb als project manager en consultant vele Salesforce implementaties gerealiseerd bij multinationals en MKB bedrijven. Met CloudtoShare bieden wij naast Project Services nu ook Solution Services. Wij helpen u bij het bereiken van optimale resultaten met uw Salesforce platform.


Connect met CloudtoShare Solutions

Laat ons weten wat u met Salesforce wilt bereiken. Wij willen graag meer weten over uw uitdaging zodat wij een passend voorstel voor u kunnen maken. U krijgt de optie om direct een online Salesforce Consultatie met CloudtoShare te plannen of wij nemen contact met u op. Deel uw uitdagingen en connect met CloudtoShare.

 
Beschrijf hier uw gewenste oplossing

* Uw privacy is belangrijk voor ons. Bij het registreren van uw gegevens  gaat u akkoord met het opslaan en verwerken van uw gegevens. Ons privacybeleid is in te zien onderaan de website.


Meer over CloudtoShare Solutions


CloudtoShare Solutions Services biedt een unieke flexibele mix van hoogwaardige Salesforce-kennis en capaciteit voor uw Salesforce-implementatie, Salesforce-extensies en Salesforce-verbeteringen. Het CloudtoShare Solution-team bestaat uit gecertificeerde Salesforce-beheerders, Salesforce-architecten, Salesforce Consultants en Salesforce-ontwikkelaars.

 

 


Salesforce Consultant

Akshay:"De afgelopen 2 jaar heb ik als Salesforce Consultant gewerkt met CloudtoShare. Het is een geweldige ervaring met veel leren én groeien met CloudtoShare. Als bedrijf denkt CloudtoShare altijd vanuit de klant en helpt hen bij het bouwen van een  krachtige en betrouwbare  Salesforce oplossing. CloudtoShare heeft expertise met meerdere clouds waaronder Sales, Service en Community Cloud." 


Vivian:  "Ik werk als Salesforce Developer sinds 2019 samen met CloudtoShare. We zijn geleidelijk begonnen met kleine opdrachten en zijn sindsdien geëvolueerd. Ik waardeer dat oplossingen én beslissingen tot stand komen op basis van gezamenlijke inbreng met de partner, waardoor een transparante communicatie in twee richtingen wordt gegarandeerd. Ik zie voor de komende jaren een enorm groeipotentieel met CloudtoShare."


Hier vindt u een overzicht van de Salesforce-certificeringen van het Solution Team van CloudtoShare. Het CloudtoShare Solution team heeft toegang tot de Solution Community van Salesforce professionals. Deze CloudtoShare Solution Community bestaat uit meer dan 100 Salesforce professionals die samenwerken vanuit 15 verschillende landen over de hele wereld. Een geweldige en inspirerende groep met een bijzonder potentieel.