Start met Solution Services

Met Solution Services wordt een extra mogelijkheid geboden om bij projecten expertise op te schakelen. Er wordt een request for solution (RFS) geformuleerd bijvoorbeeld bij een nieuw project of wanneer tijdens een project een obstakel wordt geconstateerd. Een request for solution wordt vervolgens vertaald naar een request for proposal (RFP). Afhankelijk van de prioriteitsstelling volgt er binnen een bepaald tijdbestek een solution proposal bestaande uit een solution, activiteitenlijst en tijdsinschatting. Een solution proposal wordt tijdens een Salesforce review geëvalueerd en gevalideerd. Uw Salesforce team implementeert een Solution vervolgens zelf of in samenwerking met CloudtoShare. Wij nodigen u uit om te connecten met CloudtoShare Solutions. Ontdek zelf wat wij voor u kunnen doen met solution services.

 

 Patrick:" De afgelopen 25 jaar heb ik met diverse CRM systemen gewerkt vanuit diverse rollen. In 2010 ben ik gestart met Salesforce en heb als project manager en consultant vele Salesforce implementaties gerealiseerd bij multinationals en MKB bedrijven. Met CloudtoShare bieden wij naast Project Services nu ook Solution Services. Meer mogelijkheden om een excellente kwaliteit te realiseren met geweldige Salesforce professionals die samen meer bereiken.


Connect met CloudtoShare Solutions

Laat ons weten wat u met Salesforce wilt bereiken en verstrek ons meer informatie over uw situatie. Wij willen graag meer weten over uw Solution Request zodat wij een Solution voorstel voor u kunnen maken. U krijgt vervolgens de optie om direct een online Salesforce Consultatie met CloudtoShare te plannen of u kunt rustig wachten terwijl wij contact met u opnemen. Deel uw uitdagingen met ons en connect met CloudtoShare Solutions.
Beschrijf hier uw gewenste oplossing

*Your privacy is important to us. In connection with the European privacy legislation we ask your permission for the storage and processing of your data. Our privacy policy can be viewed at the bottom of our website. 


More About CloudtoShare Solutions

CloudtoShare Solutions Services biedt een unieke flexibele mix van hoogwaardige Salesforce-kennis en capaciteit voor uw Salesforce-implementatie, Salesforce-extensies en Salesforce-verbeteringen. Het CloudtoShare Solution-team bestaat uit gecertificeerde Salesforce-beheerders, Salesforce-architecten, Salesforce Consultants en Salesforce-ontwikkelaars. Hieronder vindt u een overzicht van de Salesforce-certificeringen van het Solution Team van CloudtoShare. Het CloudtoShare Solution-team heeft toegang tot de Solution Community van Salesforce-professionals. Deze CloudtoShare Solution Community bestaat uit meer dan 100 Salesforce-professionals die samenwerken vanuit 15 verschillende landen over de hele wereld. Een geweldige en inspirerende groep met een bijzonder potentieel. 

Salesforce Consultant

Akshay:"De afgelopen 2 jaar heb ik als Salesforce Consultant gewerkt met CloudtoShare. Het is een geweldige ervaring met veel leren én groeien met CloudtoShare. Als bedrijf denkt CloudtoShare altijd vanuit de klant en helpt hen bij het bouwen van een  krachtige en betrouwbare  Salesforce oplossing. CloudtoShare heeft expertise met meerdere clouds waaronder Sales, Service en Community Cloud." 


Vivian:  "Ik werk als Salesforce Developer ruim een jaar samen met CloudtoShare. We zijn geleidelijk begonnen met kleine opdrachten en zijn sindsdien geëvolueerd. Ik waardeer dat oplossingen én beslissingen tot stand komen op basis van gezamenlijke inbreng met de partner, waardoor een transparante communicatie in twee richtingen wordt gegarandeerd. Ik zie voor de komende jaren een enorm groeipotentieel met CloudtoShare."