Wij werken graag Agile

Met een Agile-methode kan het projectteam het project snel aanpassen aan een veranderde situatie of wensen. Dus wat Agile echt doet, is het omarmen van veranderingen. Je kunt niet alles van tevoren voorspellen. Uw inzichten worden in de praktijk aangescherpt en nieuwe inzichten ontstaan. Het is de filosofie van 'zien-voelen-veranderen'. Verdeel een project in kleinere succesvolle projecten. Het is beter om dit te doen, met kleinere stappen, om te slagen dan om het systeem te implementeren en te falen na veel werk.

Het project wordt gemonitord met de belangrijkste stakeholders zoals overeengekomen. Het projectteam is multidisciplinair met de medewerking van klant, klant en gebruiker. We blijven kort op de bal met regelmatige reviews. Elke keer kijken wij samen of we nog steeds op de goede weg zijn. Wij verbeteren en gebruiken inzichten uit de dagelijkse praktijk. De feedback van de gebruiker en de klant is essentieel om aanpassingen te kunnen doen. We ondersteunen u in elke fase van uw proces, van ontdekking tot implementatie.

Discovery

Laten we een diepe duik nemen in uw organisatie, strategie, team, KPI's en uw gebruikers. In de ontdekkingsfase zullen we veel gebruikersinzichten genereren en ervoor zorgen dat we echt aansluiten bij uw bedrijf.

Design

Met user stories ontwerpen wij oplossingen rond uw gebruikers en lossen gebruikersproblemen op een creatieve manier op. Dit is meer dan alleen reageren op uw business requirements. 

Develop

Wij ontwikkelen met een methode die past bij uw team. Er zijn geweldige Agile-methoden zoals Scrum en Kanban. Maar het begint allemaal met de mensen en hoe we onze visie samenbrengen en uitvoeren.

Deploy

Wij zorgen voor alle details. Het gaat er niet alleen om uit te leggen hoe het werkt en om op het juiste moment te leven. Het gaat ook over checklists en zorg ervoor dat we alles hebben gedaan.