Onze Services | Flexibiliteit en maatwerk bij uw Salesforce implementatie

CloudtoShare biedt als Salesforce Partner meer flexibiliteit en maatwerk met Salesforce services. CloudtoShare is uitgerust met hoogwaardige kennis en moderne tools. U kunt uw bedrijf runnen terwijl wij uw Salesforce-platform instellen voor uw unieke werkprocessen. Door het delen van kennis werken wij flexibel samen vanuit een community-gedreven bedrijf. Laat ons weten wat u wilt bereiken. Wij bespreken het graag met u en maken uw business voorstel.

Consultatie

 CloudtoShare kan worden ingeschakeld door middel van een consultatie. Doe uw voordeel met onze expertise én consulteer ons. Wij verzorgen consultancy, development en beheer van uw Salesforce systeem. Wij plannen het graag met u in.

Projecten

Wanneer u zelf de capaciteit of kennis niet in huis heeft kunt u CloudtoShare inschakelen. Wij stimuleren uw project én organisatie met Salesforce-expertise. Wij organiseren het project management voor Salesforce implementaties. Wij bieden u een flexibele manier van werken die op maat ingericht wordt naar uw projectbehoeften.


Off Shore

Wij helpen u bij de organisatie en uitvoering van uw Off Shore activiteiten. Indien u Salesforce activiteiten Off Shore georganiseerd heeft echter meer grip wenst op de uitvoering kunt u het resource management uit besteden. CloudtoShare werkt met gecertificeerde Salesforce professionals én is internationaal georganiseerd op een flexibele wijze.

Solution Request

Kickstart groei en ontwikkel samen met onze solution request services. Wij realiseren unieke flexibele services door op een innovatieve wijze kennis te delen vanuit de gehele wereld. Wij delen Salesforce kennis, ervaringen en vaardigheden met elkaar en met onze klanten. Wij zorgen voor nieuwe inzichten én creëren geweldige oplossingen.