Onze Services | Flexibiliteit en maatwerk bij uw Salesforce implementatie

CloudtoShare biedt als Salesforce Partner meer flexibiliteit en maatwerk met Salesforce services. CloudtoShare is uitgerust met hoogwaardige kennis en moderne tools. U kunt uw bedrijf runnen terwijl wij uw Salesforce-platform instellen voor uw unieke werkprocessen. Door het delen van kennis werken wij flexibel samen vanuit een community-gedreven bedrijf. Laat ons weten wat u wilt bereiken. Wij bespreken het graag met u en maken uw business voorstel.

Consultatie

 CloudtoShare kan worden ingeschakeld door middel van een consultatie. Doe uw voordeel met onze expertise én consulteer ons. Wij verzorgen consultancy, development en beheer van uw Salesforce systeem. Wij plannen het graag met u in.

Projecten

Wij stimuleren uw projecten met Salesforce-expertise. Uiteraard zijn wij nieuwsgierig naar  wat u graag wilt bereiken. Wij bieden u een flexibele manier van werken die op maat ingericht wordt naar uw projectbehoeften.


Off Shore

Wij helpen u bij de organisatie en uitvoering van uw Off Shore activiteiten. Indien u Salesforce activiteiten Off Shore georganiseerd heeft echter meer grip wenst op de uitvoering kunt u het resource management uit besteden. CloudtoShare werkt met gecertificeerde Salesforce professionals én is internationaal georganiseerd op een flexibele wijze.

Support

Heeft u de eerste initiële implementatiefase achter de rug? Wilt u flexibel blijven zonder vaste overhead. Een back up voor al uw support vragen en wijzigingsverzoeken die in de praktijk voorkomen. CloudtoShare levert u de benodigde continuíteit en flexibiliteit voor de uitvoering van uw Salesforce support zaken.