Quick Start | Snel met Salesforce aan de slag

Salesforce CRM is een Cloud oplossing waarbij u direct online kunt starten. Het is mogelijk om direct aan de slag te gaan met een Salesforce CRM product zoals deze door Salesforce aangeboden worden. U krijgt bij Salesforce zelfs de mogelijkheid om Salesforce gratis uit te proberen. In de praktijk kiezen organisatie er vaak voor om Salesforce op maat in te stellen voor hun eigen organisatie. Iedere organisatie is namelijk net weer iets anders en heeft vaak ook specifieke werkprocessen. Bij een Quick start bieden wij u de mogelijkheid om een snelle start te maken met Salesforce. Onze experts helpen u zodat u binnen enkele dagen aan de slag kunt.

Besteed minder tijd aan spreadsheets, meer tijd aan klanten. Probeer Salesforce Essentials gratis.

Hoe Salesforce Essentials Mission.org helpt

Salesforce Essentials maakt het voor elk klein bedrijf mogelijk om gebruik te maken van de kracht van 's werelds nummer 1 Customer Relationship Management (CRM) -platform, met apps voor verkoop en service die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Met Salesforce Essentials kunt u uw contacten ordenen, deals volgen vanaf het eerste gesprek tot het afsluiten van deals, klanten ondersteunen op hun favoriete kanalen en een volledig beeld krijgen van uw bedrijf.

Consultatie

CloudtoShare support organisaties met flexibele Salesforce services. Boek hier uw online Salesforce consultatie.


Met de Quick Start hebben we Salesforce voor uw organisatie en gebruikers in een paar dagen opgezet. Tijdens de Quick Start ben je in real time verbonden met het Quik Start team en de activiteiten die plaatsvinden. We organiseren de communicatie met stakeholders en gebruikers van uw organisatie op een toegankelijke en transparante manier.

Discovery

Discovery - Wij genereren inzichten tijdens een diepe duik in uw organisatie, strategie, gebruikers, business requirements en data. 

Design

Design - Met de inzichten ontwerpen wij hands on uw Salesforce platform. Het design wordt perfect afgestemd op uw organisatie.

Develop

Development - Na de design sessie gaan wij aan de slag met het customizen van uw Salesforce platform. Hier wordt het maatwerk gerealiseerd.

Deployment

Deployment - Tijdens deze afsluitende fase brengen wij uw Salesforce platform live en trainen uw Salesforce gebruikers.


Salesforce wordt ingesteld voor uw organisatie en gebruikers in enkele dagen. U bent tijdens de Quick Start real time in verbinding met het Quik Start team en de activiteiten die plaatsvinden. Op een laagdrempelige én transparante wijze organiseren wij de communicatie met stakeholders en gebruikers van uw organisatie.