Meer flexibiliteit en expertise | Optimaliseer uw cloud met een Salesforce Consultant

 

 Wij ondersteunen uw Cloud met Salesforce expertise. CloudtoShare werkt met gecertificeerde consultants die ervaring hebben met het ontwikkelen, implementeren en beheren van Salesforce Cloud-oplossingen. Deze professionals kunnen met succes Salesforce Cloud-oplossingen ontwerpen en implementeren die beheersbaar en schaalbaar zijn en bijdragen aan uw succes. Neem contact met ons op voor meer informatie en begin vandaag met ons te werken. 


Sales Cloud

Met Sales Cloud werkt iedereen met dezelfde klantgegevens: professionals delen klantgegevens realtime en automatisch. Taken zoals het bijwerken van activiteiten, het toevoegen van klanten of het archiveren van e-mailcontacten met klanten kunnen snel en gemakkelijk vanaf elk aangesloten apparaat worden gedaan. Het verkoopproces is verbeterd omdat eenvoudige, terugkerende taken geautomatiseerd en gepersonaliseerd zijn. 

 

Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud is het krachtigste digitale marketingplatform ter wereld waarmee u op een geheel nieuwe manier in contact kunt blijven met klanten. U levert fantastische ervaringen, waar u uw klanten ook ontmoet: online, op straat of in een mobiele app. Met Marketing Cloud kunt u elke klantreis plannen, personaliseren en optimaliseren, waarbij uw communicatie realtime is en afgestemd is op wat uw klant wil. 

 

Service Cloud

Salesforce Service Cloud is een online klantenservicesoftware die gegevens van callcenters, online helpdesks, communities en sociale media verzamelt en integreert in één cloudapplicatie. Dus hoe uw klanten contact met u opnemen, u kunt reageren met een snelle en persoonlijke service, via elk kanaal en vanaf elk apparaat. Uw werknemers krijgen perfect inzicht in uw klant. 

 

 

Experience Cloud

Creëer een experience die perfect past bij uw organisatie. Een adembenemende, gebruikersvriendelijke omgeving die Experience Cloud een interactieve uitbreiding van uw organisatie maakt. Salesforce Experience Cloud verbindt klanten, partners en medewerkers met de informatie, apps en experts die ze nodig hebben om te beginnen. Experience Cloud kan eenvoudig worden aangepast aan uw gewenste online klantervaring.