Meer flexibiliteit en expertise | Optimaliseer uw cloud met een Salesforce Consultant

 

 Wij ondersteunen uw Cloud met Salesforce expertise. CloudtoShare werkt met gecertificeerde consultants die ervaring hebben met het ontwikkelen, implementeren en beheren van Salesforce Cloud-oplossingen. Deze professionals kunnen met succes Salesforce Cloud-oplossingen ontwerpen en implementeren die beheersbaar en schaalbaar zijn en bijdragen aan uw succes. Neem contact met ons op voor meer informatie en begin vandaag met ons te werken. 


Sales Cloud

Met Sales Cloud werkt iedereen met dezelfde klantgegevens: professionals delen klantgegevens realtime en automatisch. Taken zoals het bijwerken van activiteiten, het toevoegen van klanten of het archiveren van e-mailcontacten met klanten kunnen snel en gemakkelijk vanaf elk aangesloten apparaat worden gedaan. Het verkoopproces is verbeterd omdat eenvoudige, terugkerende taken geautomatiseerd en gepersonaliseerd zijn. 

 

Salesforce CPQ

CPQ, of Configure, Price, Quote Software van Salesforce is een verkooptool voor bedrijven om nauwkeurige prijzen te bieden met elk gegeven productconfiguratiescenario. CPQ-applicaties houden rekening met optionele functies, aanpassingen, hoeveelheden en kortingen, waardoor verkopers snel en nauwkeurig prijzen kunnen opgeven. Salesforce CPQ is gehost binnen het Sales Cloud-platform, waardoor je een directe link hebt met je CRM om de meest impactvolle verkopen te realiseren.

 

Service Cloud

Salesforce Service Cloud is een online klantenservicesoftware die gegevens van callcenters, online helpdesks, communities en sociale media verzamelt en integreert in één cloudapplicatie. Dus hoe uw klanten contact met u opnemen, u kunt reageren met een snelle en persoonlijke service, via elk kanaal en vanaf elk apparaat. Uw werknemers krijgen perfect inzicht in uw klant. 

 

 

Experience Cloud

Creëer een experience die perfect past bij uw organisatie. Een adembenemende, gebruikersvriendelijke omgeving die Experience Cloud een interactieve uitbreiding van uw organisatie maakt. Salesforce Experience Cloud verbindt klanten, partners en medewerkers met de informatie, apps en experts die ze nodig hebben om te beginnen. Experience Cloud kan eenvoudig worden aangepast aan uw gewenste online klantervaring.