Customer Experience | CloudtoShare is een Salesforce partner in Eindhoven

Salesforce CRM

Patrick: "CloudtoShare support organisaties bij het verbeteren van customer experience. Wij bieden organisaties flexibiliteit én maatwerkSalesforce CRM verbetert uw klantervaring met realtime, bruikbare klantinformatie vanuit uw hele organisatie. Wij stellen uw Salesforce-platform in terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten."

Salesforce Consultant

CloudtoShare

Innovatieve Cloud Technologie biedt nieuwe mogelijkheden om informatie te delen en werk te organiseren. CloudtoShare biedt als Salesforce Partner flexibiliteit en maatwerk met Salesforce services. Wij helpen u met flexibele services bij het implementeren van Salesforce CRM, wereldwijd de leider in Cloud gebaseerde CRM software. Transparantie en vertrouwen dragen bij aan succes.

 

Oprichting

Op 9 maart 2010 is CloudtoShare opgericht in Eindhoven. Patrick van Deursen heeft CloudtoShare opgericht nadat hij eerst 20 jaar in het bedrijfsleven werkzaam is geweest. Daar heeft Patrick ook de basis gelegd voor CRM en Salesforce. CRM en Salesforce Consultancy was de logische vervolgstap. Patrick is 4X gecertificeerd als Salesforce Consultant én expert in CRM en digitale business processen.  

 

Flexibiliteit

CloudtoShare heeft een moderne én flexibele werkwijze ontwikkeld met Salesforce consultants en developers over de gehele wereld. Wij bieden u hoogwaardige flexibele services die in de praktijk succesvol bewezen zijn. CloudtoShare heeft krachtige verbindingen met de wereldwijde Salesforce community. Kickstart groei en ontwikkel samen met onze solution request services.

 

Salesforce Partner Eindhoven