Customer Experience

Meer resultaat met Salesforce CRM

Patrick: "CloudtoShare support organisaties bij het verbeteren van customer experience en het behalen van  maximaal resultaat uit Salesforce. Salesforce CRM verbetert uw klantervaring met realtime, bruikbare klantinformatie vanuit uw hele organisatie. Wij stellen uw Salesforce platform in terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten."


CloudtoShare

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven is Patrick van Deursen op 9 maart 2010 gestart met consultancy services.

 

Bij Philips en Ericsson is de basis gelegd voor CRM. Salesforce CRM was in 2010 een logische stap dat met succes is ontwikkeld is tot CloudtoShare, een Salesforce Partner in Eindhoven.

 

Patrick is 4X gecertificeerd als Salesforce Consultant én expert in CRM en Salesforce implementaties. 

 

Maatwerk

Innovatieve Cloud Technologie biedt nieuwe mogelijkheden om informatie te delen en werk te organiseren.

 

Wij helpen u met een aanpak op maat en flexibele services bij het implementeren van Salesforce CRM, wereldwijd de leider in Cloud gebaseerde CRM software. 

 

CloudtoShare is in 2020 als Salesforce partner gecertificeerd om Salesforce te implementeren. 

 

Met het Salesforce partnership biedt CloudtoShare naast Project Services tevens Solution Services.

 

 

 

Flexibiliteit

CloudtoShare heeft de afgelopen 10 jaar een moderne en flexibele werkwijze ontwikkeld. Kickstart groei en ontwikkel samen met flexibele Salesforce services van CloudtoShare. 

 

We bieden u flexibele Salesforce services met zeer ervaren Salesforce professionals. Onze community bestaat uit meer dan 100 Salesforce professionals uit 15 verschillende landen over de  gehele wereld.

 

 

 

Salesforce Partner Eindhoven