Customer Experience | CloudtoShare is een Salesforce partner in Eindhoven

Salesforce CRM

Patrick: "CloudtoShare support organisaties bij het verbeteren van customer experience. Wij bieden organisaties flexibiliteit én maatwerkSalesforce CRM verbetert uw klantervaring met realtime, bruikbare klantinformatie vanuit uw hele organisatie. Wij stellen uw Salesforce platform in terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten."


Maatwerk

Innovatieve Cloud Technologie biedt nieuwe mogelijkheden om informatie te delen en werk te organiseren. Wij helpen u met een aanpak op maat en flexibele services bij het implementeren van Salesforce CRM, wereldwijd de leider in Cloud gebaseerde CRM software. CloudtoShare is een Salesforce-partner, wat betekent dat we gecertificeerd zijn om Salesforce-producten en -projecten te verkopen en te implementeren. 

 

CloudtoShare

Op 9 maart 2010 is CloudtoShare opgericht in Eindhoven. Patrick van Deursen heeft CloudtoShare opgericht nadat hij eerst 20 jaar in het bedrijfsleven werkzaam is geweest. Daar heeft Patrick ook de basis gelegd voor CRM en Salesforce. CRM en Salesforce Consultancy was de logische vervolgstap. Patrick is 4X gecertificeerd als Salesforce Consultant én expert in CRM en digitale business processen.  

 

Flexibiliteit

CloudtoShare heeft de afgelopen 10 jaar een moderne en flexibele werkwijze ontwikkeld. We bieden u flexibele Salesforce services met zeer ervaren Salesforce professionals. Werk samen met onze experts en ontsluit uw groeipotentieel. CloudtoShare heeft krachtige verbindingen met de wereldwijde Salesforce community. Kickstart groei en ontwikkel samen met CloudtoShare Solutions.

 

Salesforce Partner Eindhoven