Customer Experience

Meer resultaat met Salesforce CRM


CloudtoShare

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven is Patrick van Deursen op 9 maart 2010 gestart met consultancy services. 

2010

 Bij Philips en Ericsson heeft Patrick zijn basis gelegd voor CRM. Salesforce CRM was in 2010 een logische stap. Eerst als eindgebruiker van Salesforce CRM en al snel als consultant en project manager voor Salesforce implementaties. 

2017

  Na vele jaren met Salesforce gewerkt te hebben behaalde Patrick in 2017 zijn eerste Salesforce certificaat. Inmiddels is Patrick 5X gecertificeerd als Salesforce Consultant én expert in CRM en Salesforce implementaties. Door de jaren heen is CloudtoShare inmiddels gegroeid tot een Salesforce Partner in Eindhoven. 

 

 

 

Salesforce CRM

Innovatieve Cloud Technologie biedt nieuwe mogelijkheden om informatie te delen en werk te organiseren. CloudtoShare werkt met Salesforce CRM, wereldwijd de leider in Cloud gebaseerde CRM software.  

2019

 CloudtoShare is in 2019 als Salesforce Consulting Partner gecertificeerd. Met het Salesforce partnership kan CloudtoShare u nog meer services bieden bij Salesforce.

 

 

Als Consulting Partner leveren we strategische business consulting, systeemontwerp, integratie van oplossingen en productimplementatie. 

 

Agile

CloudtoShare heeft de afgelopen 10 jaren een moderne flexibele  werkwijze ontwikkeld. Kickstart groei en ontwikkel Agile met Scrum en flexibele Salesforce services van CloudtoShare. 

 

Salesforce Partner Eindhoven

 

CloudtoShare biedt flexibele Salesforce services met zeer ervaren Salesforce professionals. De CloutoShare community bestaat uit meer dan 100 Salesforce professionals uit 15 verschillende landen over de  gehele wereld.

2022

Op 24 december 2022 is CloudtoShare van eenmanszaak omgezet naar een besloten vennootschap, CloudtoShare B.V.  ter ondersteuning van haar groei.