Meer flexibiliteit met CloudtoShare

 Wij bieden flexibele services en maatwerk met solutions as a service. Wij delen Salesforce kennis, ervaringen en vaardigheden met elkaar. Wij zorgen voor nieuwe inzichten én creëren geweldige oplossingen. Meer weten over wat CloudtoShare voor jou kan betekenen? Connect met CloudtoShare solutions en ontdek het zelf.

Connect met CloudtoShare Solutions

Laat ons weten wat u wilt bereiken en begin uw contactgegevens met ons te delen. U krijgt vervolgens de optie om direct een online Salesforce Consultatie met CloudtoShare te plannen of u wacht even af tot wij contact met u opnemen. Connect met CloudtoShare Solutions en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Salesforce Consultants, Salesforce Developers


* Uw privacy is belangrijk voor ons. Bij het registreren van uw gegevens  gaat u akkoord met het opslaan en verwerken van uw gegevens. Ons privacybeleid is in te zien onderaan de website.


Patrick:" De afgelopen 25 jaar heb ik met diverse CRM systemen gewerkt vanuit diverse rollen. In 2010 ben ik gestart met Salesforce en heb als project manager en consultant vele Salesforce implementaties gerealiseerd bij multinationals en MKB bedrijven. Met CloudtoShare heb ik meer mogelijkheden om een excellente kwaliteit te realiseren met geweldige Salesforce professionals die samen meer bereiken."


Connect met CloudtoShare Solutions

 

CloudtoShare biedt als Salesforce Partner meer flexibiliteit en maatwerk met Salesforce services. CloudtoShare is uitgerust met hoogwaardige kennis en moderne tools. CloudtoShare Solutions bestaat uit meer dan 100 Salesforce-professionals die in 15 verschillende landen over de hele wereld zijn vertegenwoordigd. Via kennisdeling werken wij al jarenlang flexibel samen vanuit een community gedreven bedrijf. Ga met ons mee op dit spannende avontuur en maak deel uit van het wereldwijde solutions team bij CloudtoShare. 

 


Salesforce Consultant

Akshay: "De afgelopen 3 jaar heb ik als Salesforce Consultant gewerkt met CloudtoShare. Het is een geweldige ervaring met veel leren én groeien met CloudtoShare. Als bedrijf denkt CloudtoShare altijd vanuit de klant en helpt hen bij het bouwen van een  krachtige en betrouwbare  Salesforce oplossing. CloudtoShare heeft expertise met meerdere clouds waaronder Sales, Service en Community Cloud."


Vivian: "Ik werk als Salesforce Developer sinds 2019 samen met CloudtoShare. We zijn geleidelijk begonnen met kleine opdrachten en zijn sindsdien geëvolueerd. Ik waardeer dat oplossingen én beslissingen tot stand komen op basis van gezamenlijke inbreng met de partner, waardoor een transparante communicatie in twee richtingen wordt gegarandeerd. Ik zie voor de komende jaren een enorm groeipotentieel met CloudtoShare."

Salesforce Developer