Solutions | Meer flexibiliteit met Salesforce services

 

Wij bieden u flexibele services en maatwerk met solutions as a service. Wij delen Salesforce kennis, ervaringen en vaardigheden met elkaar en met onze klanten.  Wij zorgen voor nieuwe inzichten én creëren geweldige oplossingen. Wilt u meer weten over wat CloudtoShare voor u kan betekenen? Connect met CloudtoShare solutions en ontdek wat wij met solution as a service voor u kunnen betekenen.

 

Salesforce Consultants, Salesforce Developers
  
 

* Uw privacy is belangrijk voor ons. In verband met de privacywetgeving vragen wij uw toestemming voor het opslaan en verwerken van uw gegevens. Ons privacybeleid is in te zien onderaan de website.


Connect met CloudtoShare Solutions

 

CloudtoShare biedt als Salesforce Partner flexibiliteit én maatwerk met Salesforce services. CloudtoShare is uitgerust met hoogwaardige kennis en moderne tools. U kunt uw bedrijf runnen terwijl wij uw Salesforce platform instellen voor uw werkprocessen.  Via kennisdeling werken wij vanuit de gehele wereld samen vanuit een community gedreven bedrijf. 

 


Salesforce Consultant

Akshay: "De afgelopen 2 jaar heb ik als Salesforce Consultant gewerkt met CloudtoShare. Het is een geweldige ervaring met veel leren én groeien met CloudtoShare. Als bedrijf denkt CloudtoShare altijd vanuit de klant en helpt hen bij het bouwen van een  krachtige en betrouwbare  Salesforce oplossing. CloudtoShare heeft expertise met meerdere clouds waaronder Sales, Service en Community Cloud."


Vivian: "Ik werk als Salesforce Developer ruim een jaar samen met CloudtoShare. We zijn geleidelijk begonnen met kleine opdrachten en zijn sindsdien geëvolueerd. Ik waardeer dat oplossingen én beslissingen tot stand komen op basis van gezamenlijke inbreng met de partner, waardoor een transparante communicatie in twee richtingen wordt gegarandeerd. Ik zie voor de komende jaren een enorm groeipotentieel met CloudtoShare."

Salesforce Developer