Werk flexibel met CloudtoShare

Wij bieden flexibele services met betrekking tot Agile Salesforce-ontwikkeling. We geven elkaar nieuwe inzichten en creëren mooie oplossingen voor onze vaak internationaal opererende klanten. We delen Salesforce kennis, ervaringen en kunde met elkaar om tot creatieve oplossingen te komen. Er zijn verschillende vormen van samenwerking van community driven tot intensievere partnersamenwerkingen op het gebied van oplossingen en projecten.

 

Community

Partner

Solutions

Projects


 

CloudtoShare biedt als Salesforce Partner flexibele services voor Agile Salesforce Development. CloudtoShare is uitgerust met hoogwaardige kennis en moderne tools. CloudtoShare werkt internationaal met Salesforce professionals uit 15 verschillende landen. Via kennisdeling werken wij al jarenlang flexibel samen als een community gedreven onderneming. Heb je zin in meer avontuur en sneller groeien met gelijkgestemde?

 

Connect met CloudtoShare en ontdek de mogelijkheden!

Salesforce Consultants, Salesforce Developers

Met onze Agile -aanpak richten we ons op het snel en efficiënt leveren van waarde aan onze klanten. Ben je een Salesforce professional? Sluit je aan bij CloudtoShare en werk flexibel met CloudtoShare.

 * Uw privacy is belangrijk voor ons. Bij het registreren van uw gegevens  gaat u akkoord met het opslaan en verwerken van uw gegevens. Ons privacybeleid is in te zien onderaan de website.


CloudtoShare Solutions


Salesforce Consultant

Akshay: "De afgelopen 3 jaar heb ik als Salesforce Consultant gewerkt met CloudtoShare. Het is een geweldige ervaring met veel leren én groeien met CloudtoShare. Als bedrijf denkt CloudtoShare altijd vanuit de klant en helpt hen bij het bouwen van een  krachtige en betrouwbare  Salesforce oplossing. CloudtoShare heeft expertise met meerdere clouds waaronder Sales, Service en Community Cloud."


Vivian: "Ik werk als Salesforce Developer sinds 2019 samen met CloudtoShare. We zijn geleidelijk begonnen met kleine opdrachten en zijn sindsdien geëvolueerd. Ik waardeer dat oplossingen én beslissingen tot stand komen op basis van gezamenlijke inbreng met de partner, waardoor een transparante communicatie in twee richtingen wordt gegarandeerd. Ik zie voor de komende jaren een enorm groeipotentieel met CloudtoShare."

Salesforce Developer